10 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Обществено обсъждане за изграждането на нова автогара в Созопол

Обществено обсъждане за изграждането на новата автогара в Созопол ще се проведе на 13 юни от 17.30 в читалище „Отец Паисий“. Предвижда се тя да да бъде изградена срещу сградата на общинска администрация в местността „Провлак“ между стария и новия град.

Общественото обсъждане е по инициатива на кмета Тихомир Янакиев. На срещата ще бъдат дискутирани възможностите за алтернативни точки за автогарата при стеклите се трудности, както и предложения за съвместни действия на общината и местните хора.

Според приетия от Общинския съвет транспортен план в рамките на 5 години трябва да бъде направена система, която да обхване с инфраструктура Созопол, Буджака и Черноморец, както и линиите към областния център.

Related Articles

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол. Участъкът на моста над река Изгревско дере на път III-9901 Царево – Ахтопол –...

Планираните ремонти в район „Кремиковци“ вече започнаха

Започнаха планираните ремонти за столичния район "Кремиковци". Подготвят се и се обявяват обществени поръчки за обновяване на сградите на кметствата в кв. "Враждебна" и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ