15 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Обществено обсъждане за изграждането на нова автогара в Созопол

Обществено обсъждане за изграждането на новата автогара в Созопол ще се проведе на 13 юни от 17.30 в читалище „Отец Паисий“. Предвижда се тя да да бъде изградена срещу сградата на общинска администрация в местността „Провлак“ между стария и новия град.

Общественото обсъждане е по инициатива на кмета Тихомир Янакиев. На срещата ще бъдат дискутирани възможностите за алтернативни точки за автогарата при стеклите се трудности, както и предложения за съвместни действия на общината и местните хора.

Според приетия от Общинския съвет транспортен план в рамките на 5 години трябва да бъде направена система, която да обхване с инфраструктура Созопол, Буджака и Черноморец, както и линиите към областния център.

Related Articles

От 2025 г. в София: Център за приемане на разнородни отпадъци във всеки квартал

Всички 24 района на София ще бъдат обхванати от системата за разделно събиране на опаковки и отпадъчни материали. Тя ще бъде разширена с разполагане...

Представят резултатите от проекта за нов затвор в с. Самораново

На 29 април представят резултатите по проекта за новия затвор, който се изгражда край дупнишкото с. Самораново. Той е на стойност около 35 млн....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ