27 C
Пловдив
неделя, юли 14, 2024

Пловдив с приз в категория „Спортна инфраструктура“

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди за 2023 г. Сред отличените и тази година е Община Пловдив. Тя получи приза в категория „Спортна инфраструктура“. Основният критерий на журито за определяне на наградените са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Годишните национални награди на Асоциацията са в 30 категории. Освен за успешно управление, общините получават отличия за реализираните инвестиции за развитие на спорта и младежките дейности, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство, въвеждане на иновативни подходи в управлението на общините.

На церемонията по раздаване на наградите присъстваха кметове, зам.-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията.

Related Articles

Покана за дискусия за бъдещия Мемориал на загиналите войници в парка на НДК

Дискусия за бъдещия Мемориал на загиналите войници от Първи пехотен софийски полк и Шести пехотен търновски полк ще се проведе днес 9 юли от...

Соларна система на покрива на сградата на Община Монтана

Ще бъде подобрена и уличната осветителна мрежа Община Монтана изгражда соларна система на покрива на сградата си. Проектът е на стойност около 130 хиляди лева...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ