21 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Пловдив с приз в категория „Спортна инфраструктура“

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди за 2023 г. Сред отличените и тази година е Община Пловдив. Тя получи приза в категория „Спортна инфраструктура“. Основният критерий на журито за определяне на наградените са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Годишните национални награди на Асоциацията са в 30 категории. Освен за успешно управление, общините получават отличия за реализираните инвестиции за развитие на спорта и младежките дейности, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство, въвеждане на иновативни подходи в управлението на общините.

На церемонията по раздаване на наградите присъстваха кметове, зам.-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията.

Related Articles

От 2025 г. в София: Център за приемане на разнородни отпадъци във всеки квартал

Всички 24 района на София ще бъдат обхванати от системата за разделно събиране на опаковки и отпадъчни материали. Тя ще бъде разширена с разполагане...

Подписват споразумения с общините за проекти за близо 36 млн. лв.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ