14 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Нови дати на Архитектурно-строителна седмица 2021

Архитектурно-строителна седмица 2021 променя първоначално обявените дати, информират организаторите. Тазгодишното 21-о издание на изложението ще се проведе с месец по-късно – от 16 до 19 юни 2021 в Интер Експо Център в столицата. Причината е необичайната обстановка в страната и желанието на организаторите да предложат максимално сигурни условия като период на провеждане на изложението.

То ще представи новостите в сегментите – „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“ и „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

 

Програмата през първите три дни от Архитектурно-строителна седмица 2021 предвижда кръгла маса и форуми по следните теми:

Сградните паспорти – ползи, проблеми, решения;

INVESTING & BUILDING FORUM – инвестиции, печалби, ползи, възможни загуби, перспективи;

Различни аспекти на качеството на проектиране;

Създаване на финансови инструменти за финансиране на дейности по плана за възстановяване;

Инструменти в подкрепа на малките и средни предприятия в сектора и др.

Промяната на датите на изложението е съгласувана и с бранша и партньорите на събитието. Сред тях са Камарите на строителите в България; на инженерите в инвестиционното проектиране; на архитектите; Българската асоциация на фасадната индустрия и др.

Вземайки предвид очакваното подобряване на здравна обстановка, организаторите се надяват, че с промяна на датите ще предложат по-добри условия и здравословна среда. Погрижили са се и за сигурността на всички участници още при разпределението  на площите и проектирането на изложението. Спазени са всички изисквания за дистанция. Ще бъдат осигурени и възможности за водене на бизнес преговори в специални бизнес зони.

Related Articles

Още една стъпка към изграждането на ново училище в Бургас

Общинските съветници в Бургас направиха още една стъпка към изграждането на ново училище в града. То ще бъде в квартал “Крайморие” и ще е...

Планираните ремонти в район „Кремиковци“ вече започнаха

Започнаха планираните ремонти за столичния район "Кремиковци". Подготвят се и се обявяват обществени поръчки за обновяване на сградите на кметствата в кв. "Враждебна" и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ