10 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

КСБ с форум в рамките на Архитектурно-строителната седмица

Председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев ще открие форумът „Възможности и перспективи пред компаниите от сектор „Строителство“. Той се организира от браншовата организация в рамките на започващата на 3 април в София Архитектурно-строителна седмица. Форумът ще се проведе от 13.30 ч. в Изложбена зала 1 на Интер Експо Център, веднага след официалното откриване на изложението.

Форумът е разделен на три панела: „Дигитализация на строителния сектор“, „Иновации и развитие на нови технологии“ и „Енергийна ефективност“.

В програмата е включено представяне на „ЕЦИХ в сектор строителство“ с лектор Мария Накова – ръководител на Европейски цифров иновационен хъб в сектор строителство. Сред темите са и „Изкуствен интелект в строителството: Пътят към устойчивост и ефективност чрез иновации за МСП по проект „AIRISE“, „Въвеждане на иновативни решения и достъп до финансиране“, „Нови строителни материали – стандартизация и практическо приложение“ и др.

Related Articles

Нови компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас

Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас...

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ