12 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Община Асеновград реализира всичките си проекти по ПУДООС

Всички проекти, спечелени и финансирани по програма ПУДООС на територията на Асеновград за 2021 г. вече са реализирани. След облагородяване на различни пространства в селата Тополово и Новкаво, бяха изградени места за отдих и в последните две села – Конуш и Избеглии, съобщиха от пресцентъра на общината.

Стойността на проекта „Изграждане на детска площадка в село Конуш, Община Асеновград“ е 9 999 лв. Благоустроеният терен се намира в центъра на селото, където са изградени детска площадка и са монтирани съоръжения за игра. Оформена е зелена площ с подходяща растителност, поставена е и ограда за осигуряване на безопасна игра на децата.

Другият проект „Създаване на кът за отдих в село Избеглии, Община Асеновград” е на стойност 9 987 лв. По него е облагородено пространството в центъра на селото, изградена е нова беседка, оформени са паркови алеи, засадени са дръвчета.

Related Articles

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...

Конференция за кръговост на отпадъците

На 22 май 2024 г. oт 10:00 до 13:30 ч. ще се проведе онлайн конференция на тема кръговост на отпадъците "Waste Circularity”. Събитието ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ