25 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Община Асеновград реализира всичките си проекти по ПУДООС

Всички проекти, спечелени и финансирани по програма ПУДООС на територията на Асеновград за 2021 г. вече са реализирани. След облагородяване на различни пространства в селата Тополово и Новкаво, бяха изградени места за отдих и в последните две села – Конуш и Избеглии, съобщиха от пресцентъра на общината.

Стойността на проекта „Изграждане на детска площадка в село Конуш, Община Асеновград“ е 9 999 лв. Благоустроеният терен се намира в центъра на селото, където са изградени детска площадка и са монтирани съоръжения за игра. Оформена е зелена площ с подходяща растителност, поставена е и ограда за осигуряване на безопасна игра на децата.

Другият проект „Създаване на кът за отдих в село Избеглии, Община Асеновград” е на стойност 9 987 лв. По него е облагородено пространството в центъра на селото, изградена е нова беседка, оформени са паркови алеи, засадени са дръвчета.

Related Articles

Монтират зарядни станции за електромобили в Габрово

Община Габрово подписа договор с дружеството „ФИНЕС – 2“ ЕООД за поставяне на 3 броя колонки за зареждане на електрически превозни средства с включени...

Община Балчик изгражда спортни обекти чрез местни инициативни групи

До края на годината Община Балчик ще изпълни втора част от проекта за изграждане на Спортен комплекс „Балик“, финансиран по Програмата за морско дело...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ