30 C
Пловдив
четвъртък, юли 18, 2024

Община Асеновград реализира всичките си проекти по ПУДООС

Всички проекти, спечелени и финансирани по програма ПУДООС на територията на Асеновград за 2021 г. вече са реализирани. След облагородяване на различни пространства в селата Тополово и Новкаво, бяха изградени места за отдих и в последните две села – Конуш и Избеглии, съобщиха от пресцентъра на общината.

Стойността на проекта „Изграждане на детска площадка в село Конуш, Община Асеновград“ е 9 999 лв. Благоустроеният терен се намира в центъра на селото, където са изградени детска площадка и са монтирани съоръжения за игра. Оформена е зелена площ с подходяща растителност, поставена е и ограда за осигуряване на безопасна игра на децата.

Другият проект „Създаване на кът за отдих в село Избеглии, Община Асеновград” е на стойност 9 987 лв. По него е облагородено пространството в центъра на селото, изградена е нова беседка, оформени са паркови алеи, засадени са дръвчета.

Related Articles

Главният архитект на Гронинген ще изнесе лекция във Варна

Ландшафтният архитект Михийл ван Дрийш от Нидерландия ще изнесе лекция в рамките на второто издание на проекта „Форум за Варна - добрите примери”. Неговата...

За 17-та година: Фестивалът на пясъчните фигури привлича туристи в Бургас

За 17-та поредна година впечатляващи пясъчни скулптури радват туристите в морския град. Атракцията, запазена марка на Бургас, може да се разгледа до края на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ