8 C
Пловдив
понеделник, април 22, 2024

Община Асеновград реализира всичките си проекти по ПУДООС

Всички проекти, спечелени и финансирани по програма ПУДООС на територията на Асеновград за 2021 г. вече са реализирани. След облагородяване на различни пространства в селата Тополово и Новкаво, бяха изградени места за отдих и в последните две села – Конуш и Избеглии, съобщиха от пресцентъра на общината.

Стойността на проекта „Изграждане на детска площадка в село Конуш, Община Асеновград“ е 9 999 лв. Благоустроеният терен се намира в центъра на селото, където са изградени детска площадка и са монтирани съоръжения за игра. Оформена е зелена площ с подходяща растителност, поставена е и ограда за осигуряване на безопасна игра на децата.

Другият проект „Създаване на кът за отдих в село Избеглии, Община Асеновград” е на стойност 9 987 лв. По него е облагородено пространството в центъра на селото, изградена е нова беседка, оформени са паркови алеи, засадени са дръвчета.

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ