12 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Канят фирми на онлайн бизнес форум с германска компания

Фирми от България с бизнес интереси към германската компания Дрекселмайер (DRÄXLMAIER GmbH) могат да се включат в онлайн бизнес среща. Поканата е от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в Мюнхен.

Събитието ще се проведе на 26-ти ноември от 11.00 ч., под егидата на Експортен хъб България и в него участие ще вземат представители на немската компания.

Дрекселмайер е водещ доставчик на компоненти за автомобилната индустрия, а интересът й към българския бизнес е свързан с осъществяване на контакти с български поддоставчици и партньори от автомобилната индустрия. Интересът на компанията у нас е насочен към фирми, произвеждащи изделия посредством шприцоване на пластмаси с аутомотив стандарт, производители на естествени и изкуствени влакна, текстилни продукти (стелки/седалки за автомобилната индустрия), производители на покрития от дърво и фурнири; производители на кожарски продукти от естествена и изкуствена кожа, PVC, TPO.

 

Related Articles

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...

Община Габрово с кампания „Да превърнем сивото в зелено“

Стартира кампанията на Община Габрово „Да превърнем сивото в зелено” за 2024 г., която се осъществява чрез публично-частни партньорства с гражданите. Чрез инициативата се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ