13 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Канят на обучение за сертифициран дизайнер на пасивни къщи

Еднодневно обучение за сертифициран дизайнер на пасивни къщи организират от „Пасивна къща България“. То ще се проведе на 28 януари и е подходящо за архитекти, инженери и инвеститори, които искат да се запознаят по-детайлно със същността на стандарта.

Какви са същината и преимуществата на Пасивната къща, какви са основите на концепцията за нея ще бъдат представени в обучението. В рамките на 8 часа лекции ще се разглеждат теми като непрозрачната и прозрачната ограждаща конструкция, принудителната вентилация с рекуперация, въздухонепроницаемостта, топлинните мостове, отоплението, охлаждането и икономиката на Пасивната къща и други.

Семинарът ще се проведе по разработени от „Пасивна къща България“ материали, състоящи се от 350 слайда, базирани на 10-годишен опит със стандарта за Пасивна къща. За участие е нужна предварителна регистрация.

Related Articles

Етнографският музей в Стария Несебър с нов облик

Приключи ревитализацията на Етнографския музей в Стария Несебър. Ремонтът на вътрешните пространства е извършен по Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Отпуснатата финансовата помощ...

Още една стъпка към изграждането на ново училище в Бургас

Общинските съветници в Бургас направиха още една стъпка към изграждането на ново училище в града. То ще бъде в квартал “Крайморие” и ще е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ