10 C
Пловдив
понеделник, май 6, 2024

Отново: Обявиха обществена поръчка за преустройство на Летния театър в Габрово

Община Габрово отново обяви процедурата за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Основен ремонт с преустройство на сградите и съоръженията на комплекс „Летен театър“ за създаване на младежки център в Габрово“.

Поръчката ще се изпълнява в рамките на проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център – Габрово”, финансиран чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.“.

В съответствие с изискванията ще се обособят необходимите зали и сервизни помещения, които да могат да функционират и да се организират гъвкаво за съответните тематични програми. Те включват:

споделено работно пространство за сътрудничество и съвместна работа на младежите и екипите, съставено от мултифункционални пространства за обучения, дебати, изложби, занимателни игри, култура и творчески активности;

конферентна зала, оборудвана с мултимедия и всички необходими атрибути за провеждане на големи публични събития;

зона за достъп до мрежа с компютри, принтери/плотери, интернет и друга приложна техника;

танцово и репетиционно студио с озвучителна и осветителна техника, подходяща за открити и закрити пространства

звукозаписно и прожекционно студио;

библиотека и фонотека;

сервизна зона с кафе за срещи и почивка.

В предмета на поръчката влизат три подобекта. Първият е за реконструкция и преустройство на съществуващите сгради. Вторият е за основен ремонт на амфитеатъра и съоръженията към него. Третият – приемна и обслужваща сграда към младежки център – Габрово.

Срокът за изпълнение на строителните дейности, предмет на поръчката, е по предложение на участника, но не повече от: за първи и втори подобект – общо 350 календарни дни, за трети – 350 календарни дни.

Related Articles

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Арх.Иняки Карнисеро представи нормативния документ на кръгла маса в София Новият испански Закон за качеството на архитектурата бе представен на кръглата маса „Практикуване на професията...

КАБ въвежда електронни административни услуги до края на годината

Камарата на архитектите в България започва въвеждане на изцяло електронни административни услуги. Предвижда се до края на годината да има възможност за онлайн кандидатстване...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ