11 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Глад за строителни специалисти в община Дупница

Община Дупница има нужда от строителни техници и електротехници. Обявила е свободни работни позиции за тези специалности. Изискванията към кандидатите са висше/средно техническо образование по автоматизация, електроника, електротехника за ел.техници и средно специално със строителна квалификация за желаещите да започнат като строителни техници.

Всички кандидати трябва да входират в деловодството на Общинска администрация документи – заявление по образец, копие от диплома и автобиография.

Има свободна позиция и за специалист „Архитектурно-строителен контрол“ в Община Дупница. Кандидатът трябва да е със средно/висше образование в областта на строителството, архитектурата, геодезията или друго подходящо за длъжността образование, да притежава компютърна грамотност, и да може да работи и с размножителна техника. Длъжността е свързана с извършване на административно-техническо обслужване на гражданите.

Крайният срок за подаване на документи е 1 февруари 2021 година.

Related Articles

Одобрени са 7,7 млн. лв. безвъзмездна финансова помощ за ремонт на дом „Гергана“

До дни предстои да се сключи договор с Министерство на труда и социалната политика Одобрено е проектното предложение на Община Варна за реформиране на Комплекса за социални...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ