13 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Глад за строителни специалисти в община Дупница

Община Дупница има нужда от строителни техници и електротехници. Обявила е свободни работни позиции за тези специалности. Изискванията към кандидатите са висше/средно техническо образование по автоматизация, електроника, електротехника за ел.техници и средно специално със строителна квалификация за желаещите да започнат като строителни техници.

Всички кандидати трябва да входират в деловодството на Общинска администрация документи – заявление по образец, копие от диплома и автобиография.

Има свободна позиция и за специалист „Архитектурно-строителен контрол“ в Община Дупница. Кандидатът трябва да е със средно/висше образование в областта на строителството, архитектурата, геодезията или друго подходящо за длъжността образование, да притежава компютърна грамотност, и да може да работи и с размножителна техника. Длъжността е свързана с извършване на административно-техническо обслужване на гражданите.

Крайният срок за подаване на документи е 1 февруари 2021 година.

Related Articles

Лекции, работилници и конкурси в Седмицата на ландшафтната архитектура

започва на 22 април в Лесотехническия университет в София, информират организаторите. Програмата е богата и включва различни тематични активности. Предизвикателство за студентите е...

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ