12 C
Пловдив
неделя, май 5, 2024

Звездно: Адел купи дома на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс

Музикалната звезда и носителка на Грами – Адел добави още един знаменит имот към собствеността си още в началото на 2022г. Това е представителният дом на Силвестър Сталоун. След няколко етапа преговори по сделката, както твърдят запознати в Лос Анджелис, тя вече е факт.

Домът на Сталоун с площ от близо 14 декара е проектиран от Ричард Ландри и се намира в изключително охранявана зона на Норт Бевърли Парк. Разполага с 8 спални и 12 бани и през януари 2021 г. бе обявен за продан срещу крупните 110 милиона долара.

През месец май обаче 75-годишната холивудска икона, която се премести със семейството си във Флорида, пусна отново имота за 85 милиона долара. А през октомври Слай свали сумата до 80 милиона долара.

Вероятно тази финална цена е получила одобрението и на певицата Адел. Посредник по сделката между звездите е цял екип от агенция Hilton & Hyland, като основен агент е бащата на Парис Хилтън – Рик.

Снимка: Instagram

 

Related Articles

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Арх.Иняки Карнисеро представи нормативния документ на кръгла маса в София Новият испански Закон за качеството на архитектурата бе представен на кръглата маса „Практикуване на професията...

Метрото ще се разшири с две станции в „Люлин“

Обявена е процедура за избор на строител Дружеството на Столична община "Метрополитен" обяви процедура за избор на строител на следващите две станции на метрото. Те...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ