7 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

Звездно: Адел купи дома на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс

Музикалната звезда и носителка на Грами – Адел добави още един знаменит имот към собствеността си още в началото на 2022г. Това е представителният дом на Силвестър Сталоун. След няколко етапа преговори по сделката, както твърдят запознати в Лос Анджелис, тя вече е факт.

Домът на Сталоун с площ от близо 14 декара е проектиран от Ричард Ландри и се намира в изключително охранявана зона на Норт Бевърли Парк. Разполага с 8 спални и 12 бани и през януари 2021 г. бе обявен за продан срещу крупните 110 милиона долара.

През месец май обаче 75-годишната холивудска икона, която се премести със семейството си във Флорида, пусна отново имота за 85 милиона долара. А през октомври Слай свали сумата до 80 милиона долара.

Вероятно тази финална цена е получила одобрението и на певицата Адел. Посредник по сделката между звездите е цял екип от агенция Hilton & Hyland, като основен агент е бащата на Парис Хилтън – Рик.

Снимка: Instagram

 

Related Articles

От 1 декември: Влиза в сила нискоемисионната зона за автомобили в центъра на София

Нискоемисионната зона (НЕЗ) за автомобили в София ще влезе в сила на 1 декември 2023 г. и ще е валидна до 29 февруари 2024...

Започва „Форум за културно наследство: управление и интерпретация“

„Форум за културно наследство: управление и интерпретация” се провежда на 30 ноември и 1 декември 2023 г. в зала „Славейков” на Френския институт в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ