13 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Камъните – оригиналният тренд в интериора на банята

Освен време за отпуски, ваканция и пътешествия за мнозина лятото е време и за ремонти. Ако на дневен ред за промяна е банята, дизайнери предлагат смели решения с естествени материали.

Камъните са оригиналният тренд за облицовка на мокрите помещения. С поставянето на камък по стените, пода или части от тях ще добавите не само естествена красота на тази част от жилището, но и ще засилите усещането за връзка с природата. На пазара има изобилие от този материал, минал през специални обработки, така че да е безопасен и устойчив срещу подхлъзване и замърсяване.

          

Въпрос на лична естетика, концепция и вкус е как ще бъде „имплантиран“ камъкът в интериора на банята и жилището като цяло. Предлагаме някои успешни реализации, които могат да ви вдъхновят, така че да направите от малкото помещение любима зона за релакс.

          

Related Articles

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Арх.Иняки Карнисеро представи нормативния документ на кръгла маса в София Новият испански Закон за качеството на архитектурата бе представен на кръглата маса „Практикуване на професията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ