16 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Камъните – оригиналният тренд в интериора на банята

Освен време за отпуски, ваканция и пътешествия за мнозина лятото е време и за ремонти. Ако на дневен ред за промяна е банята, дизайнери предлагат смели решения с естествени материали.

Камъните са оригиналният тренд за облицовка на мокрите помещения. С поставянето на камък по стените, пода или части от тях ще добавите не само естествена красота на тази част от жилището, но и ще засилите усещането за връзка с природата. На пазара има изобилие от този материал, минал през специални обработки, така че да е безопасен и устойчив срещу подхлъзване и замърсяване.

          

Въпрос на лична естетика, концепция и вкус е как ще бъде „имплантиран“ камъкът в интериора на банята и жилището като цяло. Предлагаме някои успешни реализации, които могат да ви вдъхновят, така че да направите от малкото помещение любима зона за релакс.

          

Related Articles

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...

Кв. „Изток“ ще е първият в столицата с изцяло ремонтирани тротоари

Започна строителният сезон в почти всички райони в София. Текат ремонти и възстановителни дейности по голяма част от инфраструктурата. В момента освен обновяване на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ