13 C
Пловдив
сряда, май 1, 2024

Община Самоков без ток на 12 ноември

Държавният Електроенергиен системен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за предстоящо изключване на електрозахранването в община Самоков. Причина за прекъсването са строително-монтажни работи, свързани с инвестиционен проект по реконструкцията на подстанция „Самоков“, собственост на ЕСО.

Преустановяването на електрозахранването от преносната мрежа на ЕСО ще се извърши на 12 ноември 2020 г., четвъртък, между 11:00 ч. и 14:00 ч. Засегнати от ремонтните дейности ще бъдат населените места в община Самоков: Алино, Бели Искър, Белчин, Белчински бани, Боровец, Говедарци, Горни Окол, Долни Окол, Доспей, Драгушиново, Злокучене, Клисура, Ковачевци, Маджаре, Мала църква, Поповяне, Продановци, Райово, Рельово, Самоков, Широки дол и Ярлово.

ЧЕЗ Разпределение е взела необходимите мерки, така че неудобствата за клиентите да бъдат сведени до минимум. Информирани за прекъсването са местните власти на населените места и областната управа. Компанията ще осигури алтернативно електрозахранване на болницата в Самоков.

Related Articles

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да стартира преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото, за да не се затруднява движението в активния туристически сезон, когато...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ