16 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Международен панаир Пловдив е домакин на форум за социална и солидарна икономика

Над 100 социални предприятия и кооперации ще вземат участие в Юбилейния десети форум за социална и солидарна икономика. Събитието ще се проведе в Международен панаир Пловдив от 20 до 23 юни 2022 година. То се организира от Националния съюз на трудово-производителни кооперация, Министерството на труда и социалната политика и Международен панаир Пловдив.

По традиция изложението минава при изключителен интерес както от страна на изложителите, така и на потребителите. За пловдивчани и гости на града то е очаквано и желано събитие, защото могат да пазаруват висококачествени стоки на изгодни цени от български производители. Богат асортимент на детски дрехи, дамско и мъжко облекло, стоки за бита и ежедневните потребности ще бъдат достъпни на щандовете в палата №11.

Форумът е утвърден с мисията си да подкрепя социалните предприятия и трудово-производствени кооперации. Десетото му юбилейно издание съхранява тази традиция и надгражда формата с още по-богата съпътстваща програма. Планирани са множество научно-практически мероприятия, посветени на целта да се подпомогнат субектите на социалната и солидарна икономика. В различните делови формати ще се включат министри, представители на европейските институции, учени и експерти в областта на социалната политика, корпоративната социална отговорност и финансовите инструменти в помощ на социалния бизнес. Входът е свободен за целия период на изложението!

Related Articles

Кв. „Изток“ ще е първият в столицата с изцяло ремонтирани тротоари

Започна строителният сезон в почти всички райони в София. Текат ремонти и възстановителни дейности по голяма част от инфраструктурата. В момента освен обновяване на...

Пускат обществената поръчка за изпълнител на новата библиотека на Варна

Открива се процедура за възлагане на обществена поръчка за избор на изпълнител на новата Градска библиотека на Варна, информират от администрацията. Актуализирана е количествено-стойностната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ