30 C
Пловдив
четвъртък, юли 18, 2024

Галерия стартира проект „Изкуство у дома“

Галерия Little Bird Place стартира нова инициатива – ART@HOME / Изкуство у дома.

Всеки ценител на съвременното изкуство може да влезе в сайта на галерията, да избере картина и екипът ще я достави до желания адрес. В рамките на три дни домакинът може да усети истинското присъствие на картината в домашна или офисна атмосфера и да я избере за подарък.

Транспортът и престоят у дома са реверанс от галерията към ценителите, които след този тридневен период могат да закупят картината или да я върнат на галерията, без никакви предварителни финансови ангажименти и обвързвания.

„Идеята е провокирана от факта, че много ценители на изкуството не могат веднага да преценят дали една картина е „тяхната“, дали е подходяща за дома или офиса им. Сега ще имат възможност да усетят по един по-близък и уютен начин изкуството, да го споделят и обсъдят с близки и приятели“ – споделят от галерията пред highviewart. Така картините ще излязат от залите на галерията и ще имат нов живот в домовете и офисите на хората.

 

Related Articles

Статуята на Хермес от Хераклея Синтика става част от музея в Петрич

Двуметровата статуя на Хермес, открита в Хераклея Синтика, вече ще е в музея в Петрич. Това съобщи пред БНР ръководителят на разкопките проф. Людмил...

Реконструират над 3 км водопроводи в Павликени

Община Павликени изпълнява поредния етап от реконструкцията на ВиК мрежата на града с дължина 3020 метра. Обхванати са водопроводни клонове по улиците „Димитър Благоев“,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ