18 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Професионалисти показват достиженията си на изложбите „Техномебел“ и „Експомебел“

До 21 април продължават изложенията „Техномебел“ и „Експомебел“ в „Интер експо център. Организатор е Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, в партньорство с ИЕЦ.

В изложбения център ще бъдат представени дървообработващи машини и оборудване; бояджийска техника; инструменти и консумативи; машини и материали за тапициране на мебели; опаковки и опаковъчна техника. Ще бъдат представени и материали за производство на мебели; кантове; мебелен обков и механизми; детайли и елементи; лепила, лакове, байцове и натурални масла, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Сред изложителите традиционно са както български фирми, така и представители за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. Като през последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция, коментират организаторите.

Събитието предлага възможности за двустранни срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии.

Related Articles

Издадено е разрешение за реконструкция на Националния студентски дом в София

Главния архитект на Столична община е издал разрешение за строеж, за консервационно - реставрационни работи, основен ремонт, реконструкция, прилагане на мерки за енергийна ефективност...

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол. Участъкът на моста над река Изгревско дере на път III-9901 Царево – Ахтопол –...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ