13 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Професионалисти показват достиженията си на изложбите „Техномебел“ и „Експомебел“

До 21 април продължават изложенията „Техномебел“ и „Експомебел“ в „Интер експо център. Организатор е Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, в партньорство с ИЕЦ.

В изложбения център ще бъдат представени дървообработващи машини и оборудване; бояджийска техника; инструменти и консумативи; машини и материали за тапициране на мебели; опаковки и опаковъчна техника. Ще бъдат представени и материали за производство на мебели; кантове; мебелен обков и механизми; детайли и елементи; лепила, лакове, байцове и натурални масла, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Сред изложителите традиционно са както български фирми, така и представители за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. Като през последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция, коментират организаторите.

Събитието предлага възможности за двустранни срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии.

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

До 15-и май започва ремонтът на Дюлинския проход

До 15-и май ще започне ремонтът на 34 км от III-906 през Дюлинския проход. Трасето, което ще се рехабилитира, е между с. Старо Оряхово...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ