10 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

С нови пейки облагородяват района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в Габрово

Общинското предприятие „Благоустрояване“ в Габрово изработи и монтира десет нови пейки, които допълват облагороденото пространство в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. Новите съоръжения се състоят от дървени и метални елементи. Материалът е добит от премахнати опасни дървета на територията на общината, където част от дървесината е била годна за употреба.

През последните години в отдел „Строителство“ към ОП „Благустрояване“ има функционираща дърводелска работилница, където се изработват различни елементи за нуждите на градската среда.

Припомняме, че през 2019 в същия общински мебелен цех бяха изработени съоръженията за игра и обучение на домашни любимци. Новите придобивки бяха разположени в специално изградения парк за свободно разхождане на животни, намиращ се на ул. „Кожарска“.

Related Articles

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...

Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС

На фона на охлаждането на имотния пазар в редица европейски държави у нас цените на имотите продължават да растат. Според Евростат България е на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ