16 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

В пандемията – интерес към селски имоти, но малко реални покупки

Най-ликвидният имот за един инвеститор в момента в София е – двустаен апартамент на среден етаж, с тераса и добро изложение. В зависимост от района цената му може да варира от 60 до 110-120 хил. евро. Това заяви експертът по недвижими имоти Георги Янков по Нова ТВ.

По отношение на засиления интерес към имоти на село във време на пандемия, той коментира, че засега интересът надвишава чувствително реално сключените сделки. Въпреки наличието на двор, по-голямо жизнено пространство и дистанция от други имоти в съседство, хората отчитали и негативите – липса на болници, училища и добра интернет връзка.

Във връзка с пандемията и затворените граници експертът констатира още, че инвазията на чужденци, предимно руснаци и англичани по българските села отдавна е преустановена.

Related Articles

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да стартира преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото, за да не се затруднява движението в активния туристически сезон, когато...

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ