Mapelastic Turbo – Хидроизолация за всеки сезон

0

  •     Mapei _ Mapelastic Turbo _ Бърза хидроизолация на тераса и балкон

Мартин Стоянов е Технически Мениджър в Мапеи България почти от създаването на компанията. Той познава продуктите и техните характеристики в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти в България. Стъпвайки на международния опит на Мапеи, той и екипът му от професионалисти, вече 10 години, предоставят решения на строителните обекти в страната.

Ако не искате да чакате цяла година, за да хидроизолирате терасата си, решението е Mapelastic Turbo. Продуктът представлява двукомпонентен, бързосъхнещ, гъвкав разтвор на циментова основа за хидроизолация на тераси, балкони и основи, които не са напълно сухи. Основното му предимство, е че съхне скоростно, а също и позволява хидроизолирането да се осъществи дори при минималната температура от +5ºC.

Mapelastic Turbo е създаден в научно-изследователските лаборатории на Мапеи, след като нашите специалисти разработиха специален полимер, който ускорява времето за съхнене на Mapelastic Turbo. Формулата на Мапеи позволява по-бързото завършване на работата при ниски температури и върху основи, които не са напълно сухи.

Бързото съхнене на продукта пази обекта ви от дъждовна вода само след няколко часа, включително при ниски температури и висока относителна влажност. Това го прави подходящ и за основи, които не са напълно сухи, стига да са добре втвърдени.

Устойчивостта на ултравиолетови лъчи също е предимство за Mapelastic Turbo. Освен това е подходящ за полагане на покритие над съществуващи подове и стенни облицовки от керамика, всички видове мозайки и естествен камък.

Mapelastic Turbo е двукомпонентен разтвор, който се смесва и нанася лесно. Освен това, продуктът има отлични прилепващи свойства към всякакви бетонни повърхности и циментови замазки, както и към керамика, мозайка и естествен камък, стига те да са добре свързани към основата и подготвени според указанията.

Времето за втвърдяване на Mapelastic Turbo позволява повърхностите да бъдат хидроизолирани и лепенето на настилки и облицовки да започне в рамките на 4 часа, разбира се когато се използва заедно с бързодействащо лепило от гамата на Mapei, дори и ако климатичните условия не са идеални.

Благодарение на Mapelastic Turbo вие пестите време и печелите повече!

За такъв тип технически решения, може да се обръщате към нашия Технически отдел. Те ще ви насочат към най-подходящите за вашия обект решения и ще отговорят на вашите въпроси.

За повече информация относно продуктовата гама на Мапеи, може да посетите нашия сайт www.mapei.bg или Facebook страницата ни.  

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си