15 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

До 10 дни: Приключва първият етап от ремонта по линията на трамвай №5

До 10 дни ще бъде готов първият етап от ремонта на трамвайната линия по булевард „Цар Борис трети“ в София. Очаква се до края на юли да бъде възстановено движението на трамвай №5. Това съобщи зам.-кметът по строителството инж. Ангел Джоргов, цитиран от БНР.

Все още не е ясно кога ще започне вторият етап от ремонта – от трамвайното колело в квартал „Бъкстон“ до квартал „Княжево“:

„Основните материали за този обект са тук. Говорим за релси, съоръжение и т.н., но както за този проект, така и за всички останали проекти, не само на територията на Столична община, всички общини са на същия хал – държавата, Агенция „Пътна инфраструктура“, договорите, които са сключвани преди година и повече към момента са на цени, които не са адекватни към това, което се случва през последните шест месеца, така че ние така с надежда продължаваме да чакаме тази възможност за индексация“, каза още зам.- кметът Ангел Джоргов.

Related Articles

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ