13 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

В Ардино: Ученически конкурс за идеен проект за място в Централния парк

В Ардино обявиха ученически конкурс за идеен проект за освободения от стария фонтан терен в централния парк на града. Администрацията очаква предложения как зоната, близо до читалище „Родопска искра“, да бъде преобразена и използвана. Участници в конкурса могат да бъдат ученици от IV до XII клас, посещаващи училищата в община Ардино и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ОДК).

Допустими за участие в надпреварата са произведения с формат на рисунката А4, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел.

Освен рисунки могат да бъдат представяни и чертежи, скици, писмени идеи и др. Крайният срок за участие в конкурса е 22 декември.

Предадените материали ще се оценяват от жури по критериите – оригиналност /50 точки/ и иновативност /50 точки/. Спечелилият първо място участник ще получи парична награда в размер на 300 лв. Резултатите ще бъдат обявени на 23 декември.

Подробности за участието тук.

Related Articles

Представят резултатите от проекта за нов затвор в с. Самораново

На 29 април представят резултатите по проекта за новия затвор, който се изгражда край дупнишкото с. Самораново. Той е на стойност около 35 млн....

Новост: КАБ предлага професия “Архитектурен техник”

По предложение на председателя на РК София град арх. Васил Василев е обсъдена инициатива за създаване на нова професия, която да се изучава в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ