12 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

В Ардино: Ученически конкурс за идеен проект за място в Централния парк

В Ардино обявиха ученически конкурс за идеен проект за освободения от стария фонтан терен в централния парк на града. Администрацията очаква предложения как зоната, близо до читалище „Родопска искра“, да бъде преобразена и използвана. Участници в конкурса могат да бъдат ученици от IV до XII клас, посещаващи училищата в община Ардино и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ОДК).

Допустими за участие в надпреварата са произведения с формат на рисунката А4, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел.

Освен рисунки могат да бъдат представяни и чертежи, скици, писмени идеи и др. Крайният срок за участие в конкурса е 22 декември.

Предадените материали ще се оценяват от жури по критериите – оригиналност /50 точки/ и иновативност /50 точки/. Спечелилият първо място участник ще получи парична награда в размер на 300 лв. Резултатите ще бъдат обявени на 23 декември.

Подробности за участието тук.

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ