17 C
Пловдив
вторник, април 30, 2024

Започва модернизация на уличното осветление в Габрово

Официален старт на дейностите по модернизирането на уличното осветление в град Габрово ще бъде даден на 29 април, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 11 часа в Ритуалната зала на администрацията ще бъде представена инвестицията, а по-късно същия ден на пл. „Възраждане“ ще бъде направен водосвет на част от механизацията, ангажирана в изпълнението на дейностите.

Събитието е отворено за всички заинтересовани, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Припомняме, че съгласно договора за модернизацията на уличното осветлението на град Габрово, то ще бъде изцяло подновено с енергийно ефективно, а управлението му обезпечено от интелигентен софтуер.

Договорът е с гарантиран резултат, което означава, че цената за изпълнението следва да се изплати от реализираните икономии за разход на електрическа енергия.

Related Articles

Община Видин подменя уличното осветление

Дейности за повишаване ефективността на осветлението и намаляване годишните разходи за електрическа енергия започват във Видин. Те ще се осъществяват по проект „Рехабилитация и...

Подписват споразумения с общините за проекти за близо 36 млн. лв.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ