26 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Започва модернизация на уличното осветление в Габрово

Официален старт на дейностите по модернизирането на уличното осветление в град Габрово ще бъде даден на 29 април, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 11 часа в Ритуалната зала на администрацията ще бъде представена инвестицията, а по-късно същия ден на пл. „Възраждане“ ще бъде направен водосвет на част от механизацията, ангажирана в изпълнението на дейностите.

Събитието е отворено за всички заинтересовани, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Припомняме, че съгласно договора за модернизацията на уличното осветлението на град Габрово, то ще бъде изцяло подновено с енергийно ефективно, а управлението му обезпечено от интелигентен софтуер.

Договорът е с гарантиран резултат, което означава, че цената за изпълнението следва да се изплати от реализираните икономии за разход на електрическа енергия.

Related Articles

Обновената антична вила „Армира“ отваря врати за посетители

Дворецът е паметник на културата с национално значение След обновяване по европейски проект, античната вила „Армира“ край Ивайловград, ще отвори врати отново за посетители след...

Изграждат съвременен младежки център в Пещера

В Пещера започна строителството на Младежки център. Целта е да се създаде модерна и достъпна инфраструктура, отговаряща на нуждите и интересите на младите хора...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ