17 C
Пловдив
вторник, април 30, 2024

Половината от детските площадки в Асеновград са обновени

Почти половината от детските площадки в Асеновград са ремонтирани от фирма, лицензирана за дейността, съобщиха от общинския пресцентър.

Обновени през изминалите месеци са площадките за деца в кварталите „Долни Воден“ и „Свети Георги“, двете съоръжения в Градския парк, зад пожарната, както и разположените на улиците „Свобода“ и „Цар Освободител“.

Общият размер на сумата за ремонт на съоръженията е 35 000 лв., от които са похарчени 27 517 лева. Остатъкът – 7482,32 лв., ще се инвестира в детската площадка, разположена край църквата „Св. архангел Михаил“ в Асеновград.

При осигурено финансиране през следващата година, ще бъдат ремонтирани и останалите съоръжения за игра, посочват от общината.

Related Articles

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...

Издадено е разрешение за реконструкция на Националния студентски дом в София

Главния архитект на Столична община е издал разрешение за строеж, за консервационно - реставрационни работи, основен ремонт, реконструкция, прилагане на мерки за енергийна ефективност...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ