12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

PERI Academy | Обучения 2021

Целта на PERI Academy https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html е да представи на специалистите в строителния бранш последните тенденции в продуктовото портфолио и техническите решения за кофражи, скеле, компоненти и услугите на PERI, които правят строителния процес по-лесен, бърз и безопасен. Всяко от 5-те обучения през 2021 г. ще бъде водено от експерти на ПЕРИ България с богат професионален опит.

Обученията https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html са подходящи за архитекти, проектанти, управители, технически ръководители, проектови ръководители, офертен отдел и снабдяване. Програмата е внимателно разработена така, че да надгради знанията на участниците и да даде нови умения. Всяко обучение се провежда на живо в изложбената зала на ПЕРИ България в рамките на един ден и включва практическа част. Участието е напълно безплатно, но местата са ограничени за това е необходимо заявяване на желание за участие. Всеки преминал обучение получава сертификат.

ОБУЧЕНИЯ

15 май – Видове PERI компоненти и тяхното приложение

29 май – PERI кофражни системи в жилищното строителство

18 септември – PERI системи скеле – бързо, лесно, безопасно

16 октомври – PERI услуги – инженеринг, супервайзинг и логистика

13 ноември – PERI is BIM ready – дигитални решения

ЛЕКТОРИ

Експертите, които ще ви обучават са готови да ви предадат от своите знанията и да представят последните иновации за продуктите и услугите на PERI.

Благодарение на практическите задачи ще надградите професионалния си опит за работа с PERI кофражи, скеле и компоненти.

Научете кои са лекторите и какъв е техния опит и интереси на страницата на PERI Academy: www.peri.bg

Ето какво споделя управителят на ПЕРИ България – Георги Димитров:

„Стремим се да правим строителството по-бързо, по-ефективно и по-безопасно. Да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти е това, което ни движи всеки ден. Гордеем се, че сме семейна компания с уникална култура, взаимно доверие и уважение. Това ни помага да градим успехите си заедно с вас.

През 2021 г. в PERI Academy сме подготвили за вас специални обучения, водени от наши специалисти с богат опит и познания. Те ще ви помогнат да работите още по-професионално с нашите системи.

Нека си пожелаем споделени успехи!“

Звучи интересно?
Научете повече за всяко обучение в PERI Academy https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html и заявете своето желание за участие още сега! www.peri.bg

За допълнителни въпроси и за групово кандидатстване, моля свържете се с PERI.

https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html

Всяко събитие ще бъде съобразено с епидемиологичните изисквания за безопасност – задължително носене на маска, измерване на телесната температура, дезинфекция и спазване на необходимото разстояние между хората.

 

 

Related Articles

Проф. д-р арх. Тодор Булев представя „София – град на мечтите“ в изложба

В изложбата „София – град на мечтите” проф. д-р арх. Тодор Булев показва своите вече повече от 50-годишни творчески търсения (1974-2024) за градската среда,...

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ