20 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Световноизвестният дизайнер Том Диксън с лекция в УАСГ

Световноизвестният дизайнер Том Диксън ще изнесе лекция в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Събитието е на 15 юни с вход свободен.

Проектите на признатия от цял свят дизайнер са вдъхновение за цялата индустрия. Диксън е известен с иновативния си подход и емоционалното си въздействие върху пространството, а негова запазена марка са уникални осветителни тела, както и продукти за дома, които придават неповторим характер на всяко помещение, коментират от УАСГ.

Брандът на Диксън е популярен в близо 90 страни и има представителства в Лондон, Милано, Хонконг, Ню Йорк, Токио, Шанхай и Ханджоу. Продуктите, които създава са международно признати и оценени заради пионерското използване на материали и техники.

По време на посещението си в УАСГ, Диксън ще сподели своя опит от света на дизайна и ще разкаже за своята визия и творческите си техники за създаване на иновативни и функционални предмети.

Лекцията е организирана от Алекс Ковачев, собственик на студио за интериорен дизайн, Гергана Малкоданска – собственик на шоурум, и УАСГ.

Related Articles

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол. Участъкът на моста над река Изгревско дере на път III-9901 Царево – Ахтопол –...

Участници от 8 държави на изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ в Пловдив

27-ото издание на Международното изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ ще се проведе в Пловдивския панаир на 25 и 26 април 2024 г. Организатори...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ