27 C
Пловдив
петък, юни 14, 2024

Световноизвестният дизайнер Том Диксън с лекция в УАСГ

Световноизвестният дизайнер Том Диксън ще изнесе лекция в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Събитието е на 15 юни с вход свободен.

Проектите на признатия от цял свят дизайнер са вдъхновение за цялата индустрия. Диксън е известен с иновативния си подход и емоционалното си въздействие върху пространството, а негова запазена марка са уникални осветителни тела, както и продукти за дома, които придават неповторим характер на всяко помещение, коментират от УАСГ.

Брандът на Диксън е популярен в близо 90 страни и има представителства в Лондон, Милано, Хонконг, Ню Йорк, Токио, Шанхай и Ханджоу. Продуктите, които създава са международно признати и оценени заради пионерското използване на материали и техники.

По време на посещението си в УАСГ, Диксън ще сподели своя опит от света на дизайна и ще разкаже за своята визия и творческите си техники за създаване на иновативни и функционални предмети.

Лекцията е организирана от Алекс Ковачев, собственик на студио за интериорен дизайн, Гергана Малкоданска – собственик на шоурум, и УАСГ.

Related Articles

Габрово се включва в международен проект за зелени инвестиции

Община Габрово ще подобри капацитета си за въвеждане на зелени инвестиции в градското развитие чрез участие в партньорски международен проект по Програма „Интеррег“. Той...

Екстремен велопарк и детски полигон в обновения габровски парк „Баждар“

Най-големият вътрешноградски парк в Габрово – „Баждар“ ще бъде зона за отдих, спорт и забавления. До края на месец юни се очаква да бъде...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ