15 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

Рекордно голяма ледена пързалка в Пловдив

Най-голямата ледена пързалка в България отваря врати в Пловдив на 1 декември на пл. „Централен“ пред Военния клуб. Тази година за първи път любителите на пързалянето върху лед ще разполагат с цели 2000 кв. метра площ за каране на кънки.

Ледената пързалка ще работи всеки ден от седмицата от 10.00 до 22.00 часа. За децата ще бъдат предоставени тренажори, които ще им помагат да се пързалят безопасно. Всяка събота и неделя сутрин ще има безплатни уроци за начинаещите, а за редовните клиенти ще се предлагат карти с намаление.

Пързалката се изгражда за седма поредна година в Пловдив и е по австрийска технология. Организаторите са взели и предпазни мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19, като след всяка сесия кънките ще се дезинфекцират, а капацитетът на пързалката ще бъде използван на 50%.

Related Articles

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ