20 C
Пловдив
неделя, май 5, 2024

Предстои 76-о издание на Международния технически панаир в Пловдив

Бизнесът си дава среща на форума от 19 до 24 септември 2022 г.

По-малко от месец остава до началото на 76-ото издание на Международния технически панаир. То ще се проведе от 19 до 24 септември 2022 г. в Международен панаир Пловдив. Престижната проява е утвърдено събитие в изложбената индустрия на Югоизточна Европа. Тя е запазената марка в 130-годишната история на Пловдивския панаир.

По традиция събира индустриалните лидери и привлича с възможностите за нови бизнес перспективи. Има характеристиката да отразява тенденциите в икономиката и да чертае посоките на развитие в индустрията. Фирми и компании от цял свят се възползват от шанса да демонстрират конкурентните си предимства и иновации пред многохилядна аудитория. Същевременно разполагат с опцията за директна делова комуникация и нови успешни партньорства.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия. Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Related Articles

Конференция за кръговост на отпадъците

На 22 май 2024 г. oт 10:00 до 13:30 ч. ще се проведе онлайн конференция на тема кръговост на отпадъците "Waste Circularity”. Събитието ще...

Етнографският музей в Стария Несебър с нов облик

Приключи ревитализацията на Етнографския музей в Стария Несебър. Ремонтът на вътрешните пространства е извършен по Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Отпуснатата финансовата помощ...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ