15 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Преди зимата: Кърпят улични дупки в община Стрелча

Спешни улични ремонти преди началото на студения зимен период се извършва в община Стрелча. Изкърпени са вече многобройните дупки по цялото протежение на ул. „Първи май“ в с. Дюлево с общ размер 120 кв. м., а компрометираните участъци по ул. „Изгрев“ са запълнени с фрезован асфалт.

Паралелно с това са изградени две нови отводнителни канавки по улиците „Георги Бенковски“ и „Георги Бончев“, с което ще се предотврати заливането на частни имоти при силни дъждове.

В село Свобода пътни ремонти и изкърпване са извършени в центъра на населеното място, както и по ул. „Първа“ и пътя до мина „Радка“. Продължават ремонтите на уличната мрежа на селата Смилец и Блатница.

 

Related Articles

Издадено е разрешение за реконструкция на Националния студентски дом в София

Главния архитект на Столична община е издал разрешение за строеж, за консервационно - реставрационни работи, основен ремонт, реконструкция, прилагане на мерки за енергийна ефективност...

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ