19 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Затварят за полети Летище Бургас по план

Летище Бургас ще бъде затворено за полети от 08:00 ч. на 25 март до 12:00 ч. на 9 април 2022 г. Затварянето на летището е необходимо за извършване на предварително планирани ремонтни дейности с цел подобряване на настилките в летателното поле преди настъпването на активния летен сезон 2022.
От летището припомнят, че авиокомпания Ryanair ще извършва полети от Бургас до 6 дестинации след последващото отваряне на Летище Бургас.

„Нашите гости и жителите на града ще могат да пристигат и отпътуват директно от/до: Будапеща (Унгария), Виена (Австрия), Лондон Лутън (Великобритания), Варшава, Краков, Гданск (Полша), като билетите са вече в продажба“, съобщиха от там.
„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД полага всички усилия за по-нататъшното увеличаване броя на дестинациите до/от летищата в Бургас и Варна, особено в тези времена на предизвикателна перспектива за туризма, вследствие на конфликта между Русия и Украйна.

Related Articles

Представят резултатите от проекта за нов затвор в с. Самораново

На 29 април представят резултатите по проекта за новия затвор, който се изгражда край дупнишкото с. Самораново. Той е на стойност около 35 млн....

На мястото на бившия Мавзолей в София – временна арт инсталация

В зоната ще се организират тематични публични събития Инсталацията на художника Красимир Терзиев „Между миналото, което е на път да се случи, и бъдещето,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ