26 C
Пловдив
вторник, юни 18, 2024

На 28 март: Обсъждат предложените промени в Закона за пътищата и тол системата

По инициатива на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройство Гроздан Караджов на 28 март 2022 г. от 11.00 часа ще се проведе обществено обсъждане на предложените промени в Закона за пътищата и Тарифата за таксите, които се събират за преминаване и ползване на републиканската пътна мрежа.

Поканени са да присъстват всички браншови организации и представители на малките и средните превозвачи в Република България. Работната среща ще се състои в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, зала „Пресцентър А“.

Влизането в сградата ще се осъществява при спазване на противоепидемичните мерки и всички участници трябва да носят маски, напомнят от МРРБ.

Обсъжданията могат да се проследят онлайн чрез официалния профил на вицепремиера Гроздан Караджов във Фейсбук.

Related Articles

Правят 11 индустриални зони в Северна България

Ще бъдат финансирани с близо 207 млн. лв. от Плана за възстановяване Министерството на иновациите и растежа ще подкрепи развитието и изграждането на общо 11...

Обсъждат финално проектите от конкурса за реновиране на зала 1 в Дома на архитекта в София

Съюзът на архитектите в България провежда конкурс за концепция за художествено-пространствено оформление на зала 1 в Централния дом на архитекта на ул. "Кракра" 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ