23 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

На 27 януари: Дискутират проекта за тунел под Шипка в Габрово

Дискусия за бъдещето на проекта за тунел под Шипка ще се състои на 27 януари в Габрово. В нея ще участва министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, предаде БНР.

Публичното говорене по темата за изграждането на тунел под Шипка започна в първите дни на новата година и беше провокирано от изявление на министъра на регионалното развитие Гроздан Караджов за ново проектиране. Последваха реакции и съмнението, че връщането в начална фаза на практика означава спиране на проекта. Хипотезата беше отхвърлена от министър Караджов, който беше поканен за дискусия по темата от местната власт.

Очаква се всички въпроси относно бъдещето на тунела да бъдат изяснени на предстоящото обсъждане. То ще се проведе в рамките на заседанието на местния Общински съвет. Заради ограничения свободен достъп, гражданите могат предварително да зададат своите въпроси онлайн и да проследят дискусията от разстояние.

Related Articles

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да стартира преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото, за да не се затруднява движението в активния туристически сезон, когато...

Нови компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас

Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ