20 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

На форум обсъждат икономическото възстановяване от Covid кризата

Експерти на Европейската комисия се включват в годишното издание на Българския икономически форум. Тази година събитието е посветено на икономическото възстановяване от Covid кризата.

В рамките на два дни утвърдени бизнес лидери и икономически експерти дебатират очакванията и прогнозите за българската и европейската икономика по време и след коронакризата. Ефектите от икономическите мерки, които се прилагат към момента и задава ли се икономическо възстановяване също са сред акцентите на дискусията.

В програмата на събитието са включени Масимо Суарди – директор в Генерална дирекция „Икономически и финансови въпроси“ и Свен Схаде – експерт в отдел „Стратегическо планиране и програмиране на програма „Хоризонт Европа“ в генерална дирекция „Научни изследвания и иновации“ на ЕК.

За първи път в 23-годишната си история, форумът се провежда онлайн.

Related Articles

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ