24 C
Пловдив
четвъртък, юли 18, 2024

До 10 декември: Ремонтират осветителната система в тунел „Траянови врата“

Въвеждат се ограничения в движението в тунела „Траянови врата“ на АМ „Тракия“, като трафикът ще е двупосочен в тръбата за столицата, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. 

За ремонтно-възстановителни работи на осветителната система в съоръжението ще бъде ограничено преминаването в тръбата за Бургас. От АПИ предупреждават, че е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 50 км/ч.

След като завършат дейностите в тръбата за Бургас, движението ще се прехвърли двупосочно в нея, за да се ремонтира осветлението в тръбата за столицата. Предвижда се ремонтът на осветителната система в тунел „Траянови врата“ да приключи до 10 декември.

Related Articles

Копенхаген е сред най-устойчивите градове в света

Копенхаген - със своите иновативни практики и амбициозни цели, градът се превърна в глобален модел за устойчиво развитие и действия в областта на климата. Зелена...

Уличното осветление в Стара Загора ще харчи с 30% по-малко еленергия

Община Стара Загора бе одобрена по процедурата „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление“ с проект в размер на 1 млн. и 960...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ