11 C
Пловдив
събота, май 11, 2024

До 10 декември: Ремонтират осветителната система в тунел „Траянови врата“

Въвеждат се ограничения в движението в тунела „Траянови врата“ на АМ „Тракия“, като трафикът ще е двупосочен в тръбата за столицата, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. 

За ремонтно-възстановителни работи на осветителната система в съоръжението ще бъде ограничено преминаването в тръбата за Бургас. От АПИ предупреждават, че е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 50 км/ч.

След като завършат дейностите в тръбата за Бургас, движението ще се прехвърли двупосочно в нея, за да се ремонтира осветлението в тръбата за столицата. Предвижда се ремонтът на осветителната система в тунел „Траянови врата“ да приключи до 10 декември.

Related Articles

4 дни: Ограничават движението по ключов булевард в Пловдив

Четири дни движението по ключов булевард в Пловдив ще бъде ограничено. Причината е смяна на оградните пана. 100 оградни пана, които разделят двете пътни...

Международна конференция за задачите на архитекти и инженери за създаване на хармонична среда

Събитието на Алианс за висока строителна култура ще се провежда днес 8 май в в София. Утвърдени експерти от няколко европейски държави ще представят...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ