15 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Ремонт на ремонта на жълтите павета в София

Ето обходните маршрути за движение до средата на септември

От днес бул. “Цар Освободител пред Народното събрание е затворен заради поредния ремонт на ремонта на жълтите павета. Участъкът до бул. “Васил Левски” и ул. “15 ноември”, ще е затворен за преминаване и автомобили до средата на септември.

Обходните маршрути за движение са през бул. “Васил Левски”, в посока бул. “Патриарх Евтимий”, бул. Ал. Дондуков”, бул. “Сливница” и ул. “Оборище”. Забранен е престоят на превозни средства на североизточната дъга на площад “Св. Александър Невски”, между улиците “Оборище” и “Дунав”.

Припомняме, че това е вторият опит за пренареждане на историческата настилка пред парламента. При първия те бяха размесетни , с огромни фуги и вълнисти неравности. Това налага реденето наново. Ремонтът се поема от фирмата изпълнител – „Трейс“.

Related Articles

Ограничават движението в тръбата за Бургас на тунел „Траянови врата“

Ще се почистват стените и пътната настилка в съоръжението От 20:00 часа във вторник /23 април/ до 6:00 ч. в сряда /24 април/ ще се...

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ