18 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Организация на движението в София за „Ден без автомобили“

Въвежда се организация на движението за „Ден без автомобили“, като част от кампанията „Европейска седмица на мобилността“ на 22.09.2020 г., съобщават от Столична община.

От 08.00 до 18.00 часа на 22.09.2020 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: – на пл. „Кн. Александър І”; – на ул. “Ген. Й. Гурко” между бул. “Васил Левски” и бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”.

От 08.00 до 18.00 часа на 22.09.2020г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Цар Освободител“ в участъците между пл. „Независимост“ и ул. “Г. С. Раковски” и от ул. “Г. С. Раковски” до бул. „Васил Левски“, по ул. “Княз Александър I”, в участъка от бул. “Цар Освободител” до ул. “Съборна”, ул. “Леге” в участъка от ул. “Съборна” до бул. “Цар Освободител” и по ул. „Ген. Й. Гурко“ в участъка от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, с изключение на автомобилите, обслужващи съгласуваните на територията на Столична община мероприятия, тържествени церемонии /сватби, кръщенета и др./ и колите на обществения транспорт.

Заради честванията свързани с Деня на Независимостта на България пък от 08.00 до 14.00 часа на 22.09.2018 г. се забранява престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства на ул. „Дякон Игнатий” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Аксаков”.

От 08.00 до 14.00 часа на 22.09.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Аксаков” между ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Георги Бенковски”.

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана и постове за контрол и регулиране на движението.

Related Articles

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ