13 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Преди зимата: Кърпят улични дупки в община Стрелча

Спешни улични ремонти преди началото на студения зимен период се извършва в община Стрелча. Изкърпени са вече многобройните дупки по цялото протежение на ул. „Първи май“ в с. Дюлево с общ размер 120 кв. м., а компрометираните участъци по ул. „Изгрев“ са запълнени с фрезован асфалт.

Паралелно с това са изградени две нови отводнителни канавки по улиците „Георги Бенковски“ и „Георги Бончев“, с което ще се предотврати заливането на частни имоти при силни дъждове.

В село Свобода пътни ремонти и изкърпване са извършени в центъра на населеното място, както и по ул. „Първа“ и пътя до мина „Радка“. Продължават ремонтите на уличната мрежа на селата Смилец и Блатница.

 

Related Articles

Подписват споразумения с общините за проекти за близо 36 млн. лв.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната...

Община Видин подменя уличното осветление

Дейности за повишаване ефективността на осветлението и намаляване годишните разходи за електрическа енергия започват във Видин. Те ще се осъществяват по проект „Рехабилитация и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ