28 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Италиански компании идват в София за среща с българския бизнес

На 14 октомври ще се проведе българо-италианския бизнес форум „Добри практики в динамична среда“, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Конфиндустрия България.

По време на събитието българският бизнес ще има възможността да се срещне с представители на водещи италиански компании и да обмени опит. Участие в конференцията ще вземат и представители на Конфиндустрия България. Нейните членове ще представят възможностите за българските фирми при навлизането им на италианския пазар.

В специален панел зрителите ще могат да получат отговор на въпросите си за излизането на италианския пазар и намирането на подходящи бизнес партньори от Италия, а след това да проведат и преки бизнес срещи с представители на италианските фирми.

Конференцията „България – Италия: Добри практики в динамична среда“ е част от двудневните чествания на 20-годишнината от създаването на Конфиндустрия България и се организира като част от инициативата Експортен хъб България, която цели да развие експортния потенциал на страната.

Участието в конференцията е безплатно.

Related Articles

Община Балчик изгражда спортни обекти чрез местни инициативни групи

До края на годината Община Балчик ще изпълни втора част от проекта за изграждане на Спортен комплекс „Балик“, финансиран по Програмата за морско дело...

Пилотно: Велико Търново стартира проект за всеобхватно управление на битовите отпадъци

Град Дебелец ще е първият в България с новата система Пилотен проект за цялостно и всеобхватно управление на битовите отпадъци стартира Община Велико Търново заедно...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ