19 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

Започва текущ ремонт на 14,4 км от пътя Аспарухово – Детелина

От днес започва обновяване на участък от третокласния път от Аспарухово, който преминава през селата Крушево и Детелина и стига до кръстовището с пътя Драганци – Карнобат.

Срокът за изпълнение на предвидените дейности е до края на септември 2022г. С предприемането на ремонтните работи ще се възстановят експлоатационните качества и носимоспособността на настилката. Отсечката ще бъде с нов асфалт, подобрено отводняване, нова маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По време на строителните дейности движението няма да се спира, а ще се осъществява в лентата, в която не се работи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, тъй като преминават през участък в ремонт, напомнят от АПИ.

Related Articles

Изложба за историята на храм „Св. Димитър“ и благородното дело на пловдивските Димитровци

Изложба, посветена на храм „Свети Димитър“ може да бъде разгледана от днес в централното фоайе на Народна библиотека „Иван Вазов“ в Пловдив. Манастирският комплекс...

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ