25 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Работилница за градски мебели организират в Габрово

От 18 до 26 юни образователната платформа Know-How Show-How чака участници за творческа работилница за изграждане на градска мебел в квартал „Шести участък“ в Габрово. Събитието е както с практически, така и с образователна насоченост. Водещи са специалисти в областта на изкуството и дизайна. Те ще приложат подходи за интердисциплинарно учене, мислене и правене. Участието е безплатно, а дневната ангажираност ще бъде от 10:00 до 16:00 часа. В последния ден на работилницата ще бъдат публично представени изработените изделия и постигнатите практически резултати.

Програмата е подходяща за професионалисти, студенти и ученици от сферата на дизайна и близки до него практики, както и за всеки, който има желание да развие своя творчески потенциал. Професионален опит не е необходим и може да се включи всеки с навършени 16 години.

Работилницата е част от инициативата „10 дни култура в „Шести участък“ на Община Габрово и „Студио Комплект“ – София по проект „Креативни индустрии за нови градски икономики в Дунавския регион“.

Related Articles

Община Созопол проектира водопровод от м. Бялата вода до с. Индже войвода

Община Созопол се ангажира да изработи проект за нов водопровод от водоема в местността Бялата вода до с. Индже войвода. Това съобщи кметът на...

БНБ препоръчва: Банките да затегнат отпускането на ипотечни кредити

БНБ отчита увеличение при отпускането на кредити, обезпечени с жилищни недвижими имоти и в тази връзка разпореди на банките да вземат допълнителни мерки за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ