23 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

Държавата ще подкрепи създаването на клиентски център за 20 млн. лв. в София Тех Парк

Министерският съвет одобри проект на Меморандум за разбирателство между правителството и „Пос Фарма“ АД за изпълнение на инвестиционен проект предвиждащ изграждането на Виртуален високотехнологичен център за контакти с клиенти в гр. София. Общият размер на инвестицията е 20 млн. лв. С осъществяването на проекта се очаква инвеститорът пряко да създаде и поддържа 50 нови работни места.

Проектът предвижда в рамките на три години да се изгради и оборудва модерен и функционален офис център в София върху терен, собственост на „София Тех Парк“, предлагащ изцяло нови услуги за българския пазар посредством разработка и внедряване на специализиран софтуер и изграждане на колцентър за нуждите на клиентите и потребителите на услугата.

Инвеститорът ще ползва насърчителни мерки, свързани със сроковете и предоставяне на административно обслужване от съответните администрации, междуведомствена работна група, финансово подпомагане за обучение за придобиване на професионална квалификация и др.

Related Articles

Планираните ремонти в район „Кремиковци“ вече започнаха

Започнаха планираните ремонти за столичния район "Кремиковци". Подготвят се и се обявяват обществени поръчки за обновяване на сградите на кметствата в кв. "Враждебна" и...

Пускат обществената поръчка за изпълнител на новата библиотека на Варна

Открива се процедура за възлагане на обществена поръчка за избор на изпълнител на новата Градска библиотека на Варна, информират от администрацията. Актуализирана е количествено-стойностната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ