9 C
Пловдив
неделя, май 5, 2024

Винербергер представя: All4Roof – първата по рода си онлайн платформа за сегмент покриви

Винербергер представя първата по рода си онлайн платформа, насочена изцяло към сегмент „Покриви“, а именно портала “All4Roof” („Всичко за покрива“). Новата система е еднакво полезна както за строителни компании, така и за самостоятелни майстори, които работят с продукти за зидария. С нея се разширява и надгражда програмата „Винербергер Партньор“Платформата “All4Roof” представлява своеобразен дигитален HUB. Характерното за този тип онлайн центрове е да се развиват успоредно в няколко направления, обхващайки всички процеси и заинтересовани лица, участващи в изграждането на един покрив. С помощта на платформата може да се управлява целия процес на строителство или ремонт на покрива – от планирането до завършването му. Документацията и снимковия материал се качват в проекта Ви и са достъпни за Вас по всяко време, като получавате  възможността да заявите нова 20-годишна гаранция за покривни аксесоари. 

През последната година пандемията и ограниченията, наложени заради разпространението на Ковид 19, промениха живота ни в световен мащаб. Домовете ни станаха работни офиси, класни стаи, фитнес зали, което пък от своя страна ни накара да търсим все по-голяма защита и уют под собствения ни покрив. За нашата безопасност и за сигурността на дома ни се погрижи и Винербергер със своята марка „Tondach“. В помощ на своите партньори и клиенти, компанията създаде уникален Гаранционен регистър, където изцяло в дигитална среда може да се осъществи вписване на обекта, преглед на документацията за издаване на покривна гаранция, подписването, одобряването и издаването на сертификата. 

Гаранционен регистър

Това е дигиталното пространство за Вашите проекти и получени гаранции от Винербергер. Специално издаваният от компанията сертификат  удостоверява целостта и безпроблемната функция на покривното покритие. По този начин търговската марка „Tondach“ защитава репутацията си за качество и надеждност. А полагачите се доказват, че могат да работят с най-добрите продукти в бранша. Всеки от тях входира проекта, по който е работил, в гаранционния регистър и получава от Винербергер  гаранционен сертификат за надеждността на изградения покрив. 

Клуб на професионалните Полагачи

Винербергер е компания, която залага на  сигурността и удобството на своите клиенти. Затова създава информационна банка –  регистър на професионалните майстори. Това е гаранция, че те са обучени и сертифицирани да полагат покривни системи „Tondach“.

Калкулатор за покриви

Калкулаторът за покриви е онлайн инструмент, който ще могат да ползват професионалните Полагачи. Чрез него те ще могат по-лесно и бързо да изчисляват своите проекти, да избират най-подходящите продукти за дадения покрив съобразно техническите му характеристики. 

Професионално общество за обмяна на опит

В тази секция на портала “All4Roof”  майстори и професионалисти в полагането на системни покривни решения „Tondach“ ще могат да си партнират, да обменят опит и да споделят експертизи. Ще могат да следят и новостите, които пуска на пазара Винербергер.

 

Как функционира и как изглежда порталът “All4Roof” вижте тук: https://www.wienerberger.bg/polezno/all4roof/pyrvata-po-roda-si-online-platforma-za-segment-pokrivi-all4roof.html

20-годишна гаранция на некерамични покривни аксесоари

Клиентите на Винербергер получават и допълнителна екстра –  нова 20-годишна гаранция за цялостна покривна система „Tondach“. Тя допълва, а не отменя наличната 33-годишна гаранция. По този начин се гарантира още по-висока степен на надеждност и дълготрайност  на продуктите и услугите на марката. 20-годишната гаранция включва:

* 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди „Tondach“;
* 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични аксесоари „Tondach“;
* 20 години гаранция на некерамичните аксесоари;
* 20 години гаранция на предвидими щети по покривното покритие;
* 20 години гаранция на монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометираните елементи за сметка на Винербергер.

*Снимки: www.wienerberger.bg

Related Articles

От 2025 г. в София: Център за приемане на разнородни отпадъци във всеки квартал

Всички 24 района на София ще бъдат обхванати от системата за разделно събиране на опаковки и отпадъчни материали. Тя ще бъде разширена с разполагане...

Конференция за кръговост на отпадъците

На 22 май 2024 г. oт 10:00 до 13:30 ч. ще се проведе онлайн конференция на тема кръговост на отпадъците "Waste Circularity”. Събитието ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ