23 C
Пловдив
сряда, май 8, 2024

Изграждат площадка за скейтборд в Плевен

В Плевен започва изграждането на скейтборд площадка. Специалните съоръжения ще бъдат разположени на площ от 640 квадратни метра.

Фирмата, спечелила обществената поръчка на Общината – „Джерамис Интернешъл“ ЕООД – София, вече започна работа. Първо е предвидено почистване на терена в района на чешмата „Балаклия“, където ще е разположена площадката. Ще се изградят и подземните комуникации.

След полагане на специалните настилки тук ще бъде изградена стоманобетонна конструкция за ролкови екшън спортове за начинаещи и напреднали. Ще бъдат монтирани осветителни тела, пейки, указателни табели. Районът ще се озеленени допълнително. Предвижда се и осигуряването на достъпна среда.

Related Articles

Осигурено е финансиране за обновяване на читалище „Напредък – 1869“ в Горна Оряховица

Започва провеждането на тръжни процедури за избор на изпълнители Предстои ремонт по енергийно обновяване на сградата на НЧ „ Напредък - 1869“ в Горна Оряховица.Вече...

Нова визия на монумента „Лирата на Орфей“ в Кърджали

Една от емблемите на Кърджали - Монументалната пластика “Лирата на Орфей” ще бъде реновирана, информират от общината. Ще бъде направен ремонт на фонтаните, като...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ